AN UNBIASED VIEW OF کاشت میلگرد

An Unbiased View of کاشت میلگرد

An Unbiased View of کاشت میلگرد

Blog Article

افزودن مقاطع جدید مانند سقف ها، دیوارهای برشی، تیرها و ستون ها به سازه های موجود: از طریق تعبیه میلگرد در بتن، الحاق اجزای جدید به سازه امکان پذیر می شود و اتصالات محکم و ایمن به طور یکپارچه برقرار می شود.

برای محاسبات کاشت میلگرد، دانستن مواردی مانند قطر میلگرد، تعداد میلگرد، نوع و مقدار چسب، فاصله میلگرد‌ها با یکدیگر در موقع کاشت و عمق سوراخ ضروری می‌باشد. به طور کلی بهتر است برای محاسبه‌ی این موارد از افراد متخصص، با تجربه و مسلط به نرم‌افزار‌های مربوط استفاده شود زیرا کوچکترین اشتباه باعث ایجاد ضرر‌های جبران ناپذیری می شود، رعایت اصول و ضوابط مشخص شده با توجه به آیین نامه بتن ایران(که به آن به اختصار آبا گفته‌ می‌شود) و تسلط کافی به آن توسط فرد اجرا کننده نیز بسیار مهم می‌باشد.

پس، قبل از شروع کار، حتما این نکته را مد نظر قرار دهید تا به ستون آسیبی رسانده نشود. کاشت میلگرد در سقف نیز از دیگر روش‌ها به شمار می‌رود. ابزار خاموت زن دستی می‌تواند ابزار کاربردی در این عملیات باشد.

قطر بیش از اندازه بزرگ هم باعث ایجاد مشکلاتی مثل استفاده زیاد از مواد چسبنده و افزایش تعداد این ابزار می‌شود. این مشکل می‌تواند به کاهش مقاومت منجر گردد.

پس از ایجاد سوراخ در محل کاشت میلگرد مورد نظر باید سوراخ را با ابزار های به خصوص تمیز کنیم تا گیرایش نهایی چسب در عملیات کاشت میلگرد افزایش یابد و استحکام مد نظر را به ما بدهد. این ابزار ها دو مورد است که ک مورد آن کمپرسور باد یا دستگاه با دستی است که با دمیدن هوا به داخل سوراخ مقداری از گرد و غبار و خاک موجود در سوراخ را به بیرون از سوراخ هدایت می کند و مورد دوم فرچه های مدوری است که باید به صورت چرخشی داخل سوراخ را تمیز نمایند که برای سادگی کار پیشنهاد می شود که دسته فرچه به دریل متصل گردد و با راحتی بیشتر به کمک دریل تمیزکاری صورت گیرد.

در این مرحله توجه به زمان بسیار مهم است چرا که با توجه به دما محیط و دمای بتن امکان گیرش چسب و خشک شدن آن داخل حفره قبل از کاشت نهایی میلگرد وجود دارد.

دیگر موارد مصرف چسب کاشت میلگرد و بولت در اتصال المان‌ها پس از ساخت آن‌ها است. ممکن است از چسب کاشت میلگرد و آرماتور برای استفاده در جایی که فرآیند کاری، دشوار است و یا در جایی که گسترش عناصر درجا بر روی سطوح بتنی، خطرات امنیتی ایجاد کنند، استفاده شود. در مقایسه با مهار‌های مکانیکی پس ازکاشت، سیستم‌های مهار چسبی معمولاً عملکرد و انعطاف‌پذیری بیشتری در فاصله لبه‌ها و میلگرد‌ها فراهم می‌کنند.

در کف بام‌ها با استفاده از این روش، می‌توان پناهگاه‌های یکپارچه‌ای ایجاد کرد.

کاشت میلگرد می‌تواند در ستون‌ها و فونداسیون خصوصاً در ارتفاعات کار سختی باشد و نیاز به اجرای داربست و تجهیزات مدرن و مناسبی دارد.

و حداکثر آن به خاطر مسایل اجرایی کاشت میلگرد مثل جابجایی در صورت برخورد سوراخ به میلگرد و عدم نشت انکر اپوکسی می‌باشد.

شهادت یک آتش‌نشان در حادثه حریق ساختمان اداری – تجاری در خیابان بهار

کاشت میلگرد در حقیقت به فرآیندی گفته می‌شود که در آن بخش‌هایی از بتن ستون‌ها یا فونداسیون سوراخ‌کاری شده و سپس میلگردها به آنها اضافه می‌شوند. همانطور که گفته شد مهم‌ترین و اصلی‌ترین هدف این کار تقویت بتن، اصلاح ابعاد قسمت‌های مختلف سازه و یا افزودن بخش‌های جدید به آن است.

کاشت میلگرد در مقاوم سازی سازه ها به قدری خوب عمل کرده که سایر روش های مقاوم سازی سازه ها از اهمیت کمتری برخوردار شده اند.

بدیهی است بهترین نتیجه گزینه نخست یعنی جاری شدن میلگرد می‌باشد.

Report this page